SCREAM QUEENS - THIS FALL ON FOX

üdvözlünk itt a scream-queens.gp-n! az oldal az amerikában szeptemberben bemutatásra kerülő horror-vígjáték antalógiával és annak szereplőivel/színészeivel foglalkozik. Jelenleg az egyetlen magyar rajongói oldalként a legfrissebb híreket, képeket és információkat találhatjátok meg a sorozattal kapcsolatban. Az oldalon minden saját fordítás illetve gyűjtés. Kellemes böngészést kívánunk és várunk titeket vissza!


Legújabb hírek v3

A feliratról

Ahogy már egy régebbi posztban is írtuk a sorozat feliratozására új fordító pályázott, most már bátran megoszthatjuk azt az információt, hogy a hivatalos feliratozó szerkesztőink közül került ki, Rami személyében. A két héttel ezelőtti epizód (s01e06) feliratát most már a felirat megosztó oldalakra is felkerült, az eheti epizód (s01e07) felirata pedig a héten érkezik. A felirat állásáról itt tudtok ezentúl tájékozódni: twitter

Címkék: felirat
2015.11.07. 09:47, Peti, Arwen, Szandi*, Rami

1x10 hivatalos ismertető

Megjelent a 10. rész hivatalos ismertetője, mely a Thanksgiving (Hálaadás) címet viseli.  Érdekesség, hogy ebben a részben fog feltűnni Chad Michael Murray és Patrick Schwarzenegger mint Chad testvérei.

1x10 - Chad hazaviszi Chanel-t Hálaadás alkalmából, ahol bemutatja őt a szüleinek, valamint testvéreinek, Brad-nek és Thad-nek, ám egy hívatlan vendég miatt káoszba torkollik az ünnep. Mindeközben Musch dékán összehívja a Kappa túlélőit, de a vacsora hamar egymás gyanúsítgatásába csap át. Ezek után a Vörös Ördög vágja fel a főételt egy újabb halott személyében. 

Címkék: 1x10
2015.11.05. 16:26, Arwen

1x07 Beware of young girls

Torrent Angol felirat Magyar felirat Online
Munsch dékán reménytelen helyzetbe kerül, mikor egy sokkoló esemény hatására szembe kell néznie volt férje szeretőjével. Mindeközben, hogy rájöjjenek a Vörös Ördög személyére, a Kappák egy Quija tábla segítségével próbálnak az elhunyt Chanel no.2-val kommunikálni, majd egy örült összeesküvésről szereznek tudomást, mely egy társukat fenyegeti.

Ez egy rögzített poszt, a friss híreket ezalatt találod!

A feliratot köszönjük Raminak és Mor Tuadhnak!

Címkék: 1x07
2015.11.04. 04:00, Peti, Arwen, Szandi*, Rami

1x08 hivatalos képek és 1x09 ismertető

Napvilágot láttak a jövőheti, Mommie Deares címet viselő nyolcadik epizódból kivágott hivatalos képek, valamint megérkezett a kilencedik rész leírása is, melyet a képek alatt olvashattok.

  

1x09 - Denise próbálja csillapítani a kedélyeket azzal, hogy előáll egy rémisztő kísértetsztorival, közben Hester megrázó bejelentése a szakadék szélére tolja Chanelt, valamint egy ismerős arc újra felbukkan a kampuszon. A Vörös Ördög pedig továbbra is szedi áldozatait.

Címkék: 1x08 1x09
2015.10.30. 11:21, Rami

Sceam Queens: Fan Fright Fest - Q&A + képek

Sikerült pár rövid hírt illetve érdekességet összeszedni a tegnapi Q&A-nek köszönhetően. Olvassátok el mindenképpen, de vigyázat, tartalmaz spoilereket is!

 • Ryan Murphy elmondta, hogy beszélt Lady Gaga-val, és az énekesnő szívesen csatlakozna a Scream Queens brigádhoz!
 • Zayday eredeti neve Zadai lett volna.
 • Hester meg fog ölni valakit.
 • A Vörös Ördög jelmezt hat hónapba telt megcsinálni.
 • Boone (Nick Jonas) visszatér a 8. részben!
 • A finálét két féleképpen fogják leforgatni - 2 csattanóval és csak a vetítés napja előtt pár nappal döntik, el melyiket adják le.
 • Két részben még biztosan látni fogjuk Hester-t nyakmerevítőben!
 • Az American Horror Story: Coven volt a Scream Queens inspirációja.
 • Egy biztos: egy nagyon fontos és alap karakter halálát vették fel pár órája.
 • A FOX csatorna imádja a második évad alapötletét és a koncepciót.
 • Ryan Murphy már a második évadot szervezi: több színésszel is tartott már megbeszélést, valamint sikerült egy óriási férfi popsztárt lebeszélni meghallgatásra!
 • A második évadban biztosan más gyilkos lesz.
 • A második évad helyszíne sokkal horrorisztikusabb.

Illetve képeket is kaptunk az eseményről!

2015.10.25. 15:13, Peti

Közlemény: Feliratozó nélkül maradt a sorozat

Mint tudjuk, a sorozat jelenleg fordító nélkül maradt. Szigony időhiányra hivatkozva leadta a sorozatot, és egyelőre nem tudunk, semmi pontosat mondani ki viszi tovább a sorozatot. Pár információnk azért akad: valaki pályázik a fordításra, de egyelőre át kell nézni és el kell fogadni a munkáját – melyet csak jövő héten tudnak megtenni a feliratok.info szerkesztői. Így az új rész feliratáig mindenképpen várni kell a következő hétig!

2015.10.24. 19:51, Peti

1x07 hivatalos képek és ismertetők

Megérkeztek a másfél hét múlva megjelenő (egy hetes szünet van a sorozatban) 7. rész hivatalos képei. Ezen kívül az 1x07 és az 1x08 ismertetői is megjelentek, amit lejjebb elolvashattok. A kisképekre kattintva megtekinthetitek a hivatalos képeket az oldal galériájában.

  

1x07 - Munsch dékán reménytelen helyzetbe kerül, mikor egy sokkoló esemény hatására szembe kell néznie volt férje szeretőjével. Mindeközben, hogy rájöjjenek a Vörös Ördög személyére, a Kappák egy Quija tábla segítségével próbálnak az elhunyt Chanel no.2-val kommunikálni, majd egy örült összeesküvésről szereznek tudomást, mely egy társukat fenyegeti.

1x08 - Grace Chanel segítségét veszi igénybe, hogy segítsen neki minél többet megtudni a Kappa múltjáról, mely alatt rájön, hogy talán nem is annyira különböznek. Munsch dékán pszichoba megy át, miután ő válik a Vörös Ördög legújabb célpontjává. Mindeközben Denise válik a Kappa ház új 'anyájává', egy sokkoló alak pedig visszatér a múltból.

Címkék: 1x07 1x08
2015.10.23. 08:44, Arwen

1x06 Seven Minutes in Hell

Torrent Angol felirat Magyar felirat Online
Chanel meghoz egy döntést a saját védelme érdekében, amivel Zayday hatalmi pozícióba kerül. Azért, hogy egymáshoz közel maradjanak, a Kappa lányok egy ottalvós bulit szerveznek, de miután egy sokkoló tény napvilágra kerül nem éli meg mindenki a reggelt.

A feliratot köszönjük Cucuminatornak, Menzernek és Raminak!

Címkék: 1x06
2015.10.21. 04:00, Peti, Arwen, Szandi*, Rami

1x05 Pumkin Patch

Torrent Angol felirat Magyar felirat Online
Halloween közeledtével, Munsch dékán bejelentést tesz mely hatással lesz a kampuszra, de főként Chanel tervére, ami nem más minthogy egy halloweeni bulit szervezzen - támogatását kifejezve ezzel a kampusz iránt - amíg az elnökválasztás tart. Ezalatt Grace és Pete egy elveszett barát után kutatnak, mely olyan közel vezeti őket a Vörös Ördög valódi kilétéhez, mint még soha. Chanel #3 és #5 pedig megízleli milyen is egy ilyen buli Chanel nélkül.

A feliratot köszönjük Szigonynak és Menzernek.

Címkék: 1x05
2015.10.13. 04:00, Peti, Arwen, Szandi*, Rami

1x06 hivatalos képek

A két hét múlva megjelenő harmadik Halloween témájú epizódhoz (mely a Seven Minutes in Hell címet viseli) megkaptuk a hivatalos képeket, melyeket megtekinthettek az oldal galériájában.

  

Címkék: 1x06
2015.10.10. 13:52, Arwen
 
facebook
 
 
the plot
Grace (Skyler Samules) épp megérkezett a Wallace Egyetemre, melyen Cathy Munsch dékán vezet. Grace mindenképpen be szeretne kerülni a Kappa lányszövetségbe (KKT), melyet Chanel Oberlin (Emma Roberts) vezet, aki az egyik legnépszerűbb csaj és Dean vetélytársa. Hamarosan, egy normálisnak tűnő éjszaka egyszer csak rémálommá változik. Grace és az új lányok bevállalják a beavatást és eltemetik őket nyaktól lefele a föld alá. De egy tragikus "baleset" történik. Hamarosan az összes lány veszélybe kerül, hiszen egy ismeretlen sorozatgyilkos ontja vérüket, az iskola kabalájának öltözve (Vörös Ördög). De mégis mi köze van ennek egy 20 évvel ezelőtti balesethez, és ki lesz a következő, akit meggyilkolnak?
 
Characters
 
next on Scream Queens
 
The Red Devil

Nézed a sorozatot és van ötleted vagy teóriád a gyilkos kilétét illetően? Esetleg érdekel mások mit gondolnak? Az alábbi menüpontban ezekre lehetőséged nyílik, oszd meg velünk a gondolataid! Vigyázat! Azok számára, akik nem követik hétről-hétre a sorozatot spoilreket tartalmazhat!

Ki szerinted a Wallace Egyetem Vörös Ördöge?

 

Spoileres kibeszélő

 
Social Network
Ha elsőként szeretnél értesülni a legfrissebb hírekről, videókról és képekről, akkor kövesd az oldalt az alábbi közösségi hálókon:
  
 
Scream Queens

» hírességekkel foglalkozó oldalak előnyben!
» 0 szabad hely
» vár: 

 

 
information

▹ Adminok: Peti, Arwen, Szandi*, Rami
▹ Téma: Scream Queens
▹ Nyitás: 2015 06. 22.
▹ Archívum: 6.22-8.22
▹ Elérhetőség: @
▹ Kinézet: 03. Fresh hell by Arwen
▹ Felirat (sorozat): Rami
▹ Felirat (előzetesek): adminok
▹ Köszönet: x  x  x  x
▹ Online: Online

Az oldal nem áll semmilyen kapcsolatban a FOX tv csatornával, sem pedig valamelyik színésszel(színésznővel), vagy kreátorral. Ez csak egy rajongói oldal!

belépés  x  kilépés

 


THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!