SCREAM QUEENS - THIS FALL ON FOX

üdvözlünk itt a scream-queens.gp-n! az oldal az amerikában szeptemberben bemutatásra kerülő horror-vígjáték antalógiával és annak szereplőivel/színészeivel foglalkozik. Jelenleg az egyetlen magyar rajongói oldalként a legfrissebb híreket, képeket és információkat találhatjátok meg a sorozattal kapcsolatban. Az oldalon minden saját fordítás illetve gyűjtés. Kellemes böngészést kívánunk és várunk titeket vissza!


Színészek
1. Évad
Chanel Oberlin (Emma Roberts)

Emma Roberts Rhinebeckben (New York állam) született 1991. február 10-én, a színész Eric Roberts és barátnője Kelly Cunningham gyermekeként. Rengeteg időt töltött nagynénje, Julia Roberts forgatásain, öt éves kora óta szeretett volna nagynénje és apja nyomdokaiba lépni a filmiparban. Első szerepét kilenc évesen kapta a Betépve c. filmben Johnny Depp lányaként. Szerepelt többek között a Vadóckában, a Sikoly 4-ben, a Családi üzelmekben és az Amerikai Horror Story-ban is.  Tovább!

Hester "Nyakmerevítős" (Lea Michele)

Lea Michele 1986. augusztus 29-én született New York City-ben, Edith T. Sarfati nyugdíjazott nővér és Mark D. Sarfati, ingatlanügynök első és egyetlen gyermeke. Színpadi nevét, amit a mai napig használ, kiskorában (~8évesen) adta magának, és minden válogatásra már csak Lea Michele néven jelentezett. 8 évesen debütált a Broadway-en, a Nyomorultakban. 2009-ben pedig már a FOX nagysikerű, 6 évadot megélt dráma-komédiájában, a Glee: Sztárok leszünk-ben. Tovább!

Cathy Munsch (Jamie Lee Curtis)

Jamie Lee Curtis  1958. november 22-én született Santa Monica-ban (Kalifornia állam) a színésznő Janet Leigh és a színész Tony Curtis lányaként. Apai nagyszülei magyar zsidó emigránsok voltak és anyai dédnagyszülei dánok. 1989-ben Golden Globe díjat nyert az Anything but Love sorozatban nyújtott alakításáért valamint 1994-ben a True Lies-ban alakított szerepéért. Tovább!

Boone (Nick Jonas)

Nick Jerry Jonas 1992. szeptember 16-án született Dallasban, Texas államban. Édesanyja jelnyelv tanár és énekes, édesapja zenész és lelkész. 6 évesen fedezték fel, 7 évesen pedig már a Broadway színpadán játszott. 2004-ben kezdett bele szólókarrierjébe, majd 2006-ban kiadta testvéreivel bandájuk,a Jonas Brothers első lemezét. A banda feloszlása után folytatta szólókarrierjét. Tovább!

Zayday (Keke Palmer)

Zayday (Keke Palmer): 1993. augusztus 26-án született Harvery-ben, Illions államban. Szülei, Sharon és Larry Palmer, akik egy színi iskolában találkoztak, s mind a ketten profi színészként dolgoztak, mielőtt megszerezték rendes, teljes munkaidős állásukat. Az édesapja egy poliuretán cégnél dolgozik, édesanyja tanár egy szellemi fogyatékosokat segítő iskolában. Keke először egy templomi kórus tagja volt, ennek köszönhetően esélyt kapott egy darabban is. Tovább!

Pete Diller (Diego Boneta)

Diego Boneta 1990. november 29-én látott napvilágot Mexikóvárosban. Szülei mérnökök, édesapja mexikói míg édesanyja puerto ricoi és spanyol származású. 12 évesen kezdte karrierjét, amikor részt vett egy gyerek énekes reality showban, a Códigó F.A.M.A.-ban. Szerepelt többek közt a Pretty Little Liars-ben, a 90210-ben, a Bajos csajok 2-ben és a Rock of Ages-ben is. Eddig két nagy-és 7 kislemezt adott ki. Tovább!

Chanel 2.0 (Ariana Grande)
Ariana Grande-Butera 1993. június 26-án született Boca Ratonban, olasz származású, félig szicíliai félig abruzzoi. V, mint Viktória című Nickelodeon sorozatban tűnt fel Cat Valentine szerepében, melyben nem csak színészi tehetségét, de énekesi tudását is bemutathatta. A sorozat 4 évad után végetért, de a Sam & Cat-ben újra Cat bőrébe bújhatott. Második stúdióalbumának első kislemeze, a Problem hatalmas sikert aratott, iTunes rekordot is döntött. Tovább!
Grace Gardner (Skyler Samuels)

Grace Gardner (Skyler Samuels):

Chanel 5.0 (Abigail Breslin)

Chanel 5.0 (Abigail Breslin): a lányszövetség tagja, és Chanel egyik "utánfutója"

Gigi (Nasim Pedrad)

Gigi (Nasim Pedrad):

Wes (Oliver Hudson)

Wes (Oliver Hudson):

Chanel 3.0 (Billie Lourd)

Chanel 3.0 (Billie Lourd): a lányszövetség tagja, és Chanel egyik "utánfutója"

Chad (Glen Powell)

Chad (Glen Powell): Chanel pasija, és tagja, a gazdag golf-szövetségnek, a Dollar Scholars-nak

Denise (Niecy Nash)

Denise (Niecy Nash): az extradurva biztonsági őr

 

 
facebook
 
 
the plot
Grace (Skyler Samules) épp megérkezett a Wallace Egyetemre, melyen Cathy Munsch dékán vezet. Grace mindenképpen be szeretne kerülni a Kappa lányszövetségbe (KKT), melyet Chanel Oberlin (Emma Roberts) vezet, aki az egyik legnépszerűbb csaj és Dean vetélytársa. Hamarosan, egy normálisnak tűnő éjszaka egyszer csak rémálommá változik. Grace és az új lányok bevállalják a beavatást és eltemetik őket nyaktól lefele a föld alá. De egy tragikus "baleset" történik. Hamarosan az összes lány veszélybe kerül, hiszen egy ismeretlen sorozatgyilkos ontja vérüket, az iskola kabalájának öltözve (Vörös Ördög). De mégis mi köze van ennek egy 20 évvel ezelőtti balesethez, és ki lesz a következő, akit meggyilkolnak?
 
Characters
 
next on Scream Queens
 
The Red Devil

Nézed a sorozatot és van ötleted vagy teóriád a gyilkos kilétét illetően? Esetleg érdekel mások mit gondolnak? Az alábbi menüpontban ezekre lehetőséged nyílik, oszd meg velünk a gondolataid! Vigyázat! Azok számára, akik nem követik hétről-hétre a sorozatot spoilreket tartalmazhat!

Ki szerinted a Wallace Egyetem Vörös Ördöge?

 

Spoileres kibeszélő

 
Social Network
Ha elsőként szeretnél értesülni a legfrissebb hírekről, videókról és képekről, akkor kövesd az oldalt az alábbi közösségi hálókon:
  
 
Scream Queens

» hírességekkel foglalkozó oldalak előnyben!
» 0 szabad hely
» vár: 

 

 
information

▹ Adminok: Peti, Arwen, Szandi*, Rami
▹ Téma: Scream Queens
▹ Nyitás: 2015 06. 22.
▹ Archívum: 6.22-8.22
▹ Elérhetőség: @
▹ Kinézet: 03. Fresh hell by Arwen
▹ Felirat (sorozat): Rami
▹ Felirat (előzetesek): adminok
▹ Köszönet: x  x  x  x
▹ Online: Online

Az oldal nem áll semmilyen kapcsolatban a FOX tv csatornával, sem pedig valamelyik színésszel(színésznővel), vagy kreátorral. Ez csak egy rajongói oldal!

belépés  x  kilépés

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!